Küldetés

A CG-Systems Kft. munkatársai viszonylag rövid idő, alig 15 év alatt alatt mélyreható tudást szereztek az informatikai szektorban, és jelentős állami, és vállalati feladatok sikeres megoldásával komoly tekintélyt vívtak ki a piac több szegmensében, illetve területén.

KÜLDETÉSÜNK

Magas színvonalú informatikai és üzletviteli tanácsadással, oktatással és további szolgáltatásokkal kívánjuk elősegíteni, hogy ügyfeleink (vállalatok, pénzintézetek, állami, önkormányzati és egyéb intézmények) hozzájussanak mindazon előnyökhöz, amelyeket a legkorszerűbb információs rendszerek, eszközök, folyamat és szervezeti megoldások, a megfelelő informatikai biztonság, a projektmenedzsment, illetve a különböző vezetési módszerek biztosíthatnak számukra, ily módon támogatva őket üzleti céljaik elérésében.

CÉGFILOZÓFIÁNK

Napjainkban a társaságok, de a kormányzati és önkormányzati intézmények számára is létkérdés a gazdasági lépéselőny és az optimális működés.

Meggyőződésünk, hogy csak az ügyféllel szorosan együttműködve érhető el a cél: az üzleti célkitűzéseket támogató szervezeti és informatikai struktúra kialakítása. A közös munka, melynek során bevált nemzetközi módszertanokat alkalmazunk, lehetővé teszi a hatékony kommunikációt és tudásmenedzsmentet. Mindez hozzájárul munkánk minőségéhez, a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő teljesítmény nyújtásához.

Munkatársaink elkötelezettsége, motiváltsága, csapatszelleme, felelősségteljes munkavégzése és eredményorientáltsága biztosítja, hogy valódi értéket nyújtsunk az ügyfél céljainak maximális szem előtt tartásával.

VERSENYELŐNYÜNK

Munkatársaink vezető multinacionális és hazai vállalatok berkein belül végzett munkáik során szereztek felső- és középvezetői, illetve tanácsadói tapasztalatot. Rugalmas, a piaci igényekhez gyorsan alkalmazkodni képes szervezeti struktúránk lehetővé teszi, hogy világszínvonalú informatikai tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk a hazai piacon is versenyképes árakon, miközben cégünk rugalmassága, tanácsadóink sokoldalúsága segítségével képesek vagyunk dinamikusan reagálni ügyfeleink igényeire. Számos területen egyedülálló tudásbázist hoztunk létre, például a hálózatmanagement, az üzemeltetés, vagy a telekommunikáció bizonyos területei, illetve messzemenő tapasztalatokkal rendelkezünk nagy vállalatcsoportok, valamint a kis- és középvállalatok informatikai, telekommunikációs és pénzügyi vonatkozásában is.

A CG-Systemsben fiatal, dinamikus szakemberek és hosszabb vezetői és szakmai gyakorlattal bíró, tapasztaltabb munkatársak egyaránt megtalálhatók. A fiatalok dinamizmusát jól kiegészíti a gyakorlottabb munkatársak nagyobb tapasztalata, így harmonikusan egyesül a tanácsadói és a menedzseri gyakorlat.

Munkatársaink többsége informatikai, műszaki, pénzügyi-számviteli, üzleti, valamint jogi tapasztalatokkal és képzettséggel rendelkezik.

CÉGÜNKRŐL

A CG-Systems Kft. 2007. novemberében kezdte meg tevékenységét és teljes egészében magyar tulajdonban van.

Az elmúlt időszakban több sikeres fejlesztési, tervezési és üzemeltetési projektet hajtottunk végre ügyfeleink megelégedésére a legkülönbözőbb ágazatokban.