Szolgáltatások

Domain regisztráció

Az üzleti életben nélkülözhetetlen az interneten történő megjelenés, melynek mondhatni kötelező eleme a saját domain név, így a potenciális ügyfelekkel egyszerűen és gyorsan tudathatja elérhetőségeit, termékei árat, szolgáltatásait.

Email marketing

E-mail marketing szolgáltatásunk segítségével egyszerűen, költséghatékonyan érheti el a potenciális vásárlókat. A szolgáltatásra fordított kiadások többszörösen megtérülhetnek, már akár egy új ügyfél esetén is.

Eszközfinanszírozás

Eszközfinanszírozási megoldásunk remek lehetőséget jelent az Ön számára, ha informatikai termelőeszközök, gépek, berendezések finanszírozására kíván megoldást találni. Az eszközfinanszírozás minden olyan vállalkozásnak hathatós segítséget nyújthat, amelynek megvan már a rentábilis üzleti terve, de sajnos forráshiányban szenved.

Hardver-, alkatrészkereskedelem

Rövid, pár napos határidővel vállaljuk teljes hardver-konfigurációk tervezését, beszerzését, szállítását és beüzemelését. Legyen szó munkaállomásokról, kiszolgálókról, alkatrészekről, aktív, vagy passzív hálózati elemekről.

Hálózatépítés

Szolgáltatásunk megrendelése esetén cégünk az Ön irodájában kiépíti az hálózati infrastruktúrát. Az igényeknek megfelelően kialakítjuk az egyes informatikai eszközök használatához leginkább megfelelő hálózati infrastruktúrát.

Internet routing

Cisco, Force10, Juniper és egyéb gyártók által szállított intelligens hálózati eszközök programozásában, beállításában állunk rendelkezésére.

IT biztonság

A gazdálkodó szervezetek jelentős részének az információ kezelése és rendelkezésre állása kritikus fontosságú az üzleti eredményesség fenntartásához. A legtöbb információ-birtokos felismeri, hogy az információk folyamatos rendelkezésre állásának védelme súlyponti kérdés.

IT tanácsadás

A korszerű vállalati struktúrában az IT-eszközök a versenyképesség meghatározó erőforrásai. A számítógépek és szoftverek a vállalkozások beruházási, a cégek fejlesztési forrásainak jelentős részét lekötik, ezért nagyon fontos, hogy a ráfordításokkal arányosan hozzájáruljanak a vállalat hatékonyságához.

IT üzemeltetés, outsourcing

Cégünk vállalja mikro és mammutcégek informatikai rendszerének üzemeltetését, karbantartását. Szakképzett munkatársaink az IT minden területén megoldást kínálnak az esetleges problémák elkerülésére, azok rövid határidőn belüli elhárítására.

Szerverhosting

Amennyiben szerveren tárolja adatait és szeretné, hogy a szerver bármikor, bárhonnan elérhető legyen, vegye igénybe szerverhosting szolgáltatásunkat. Ön behozza szerverét hozzánk ,mi azt őrzött, klimatizált, nagy sebességű internet kapcsolattal ellátott szerverteremben helyezzük el. Így szerveréhez a nap 24 órájában hozzáférhet, a hét bármely napján. Nem kell tartania illetéktelen hozzáféréstől, káreseményektől.

SMS rendszer

Az SMS gyors, egyszerű és megfizethető kommunikációs eszköz, amely mára egyre több lehetőséget rejt magában a mobil marketing területén is. A rendszer lehetőséget biztosít akár nagy tömegű reklám üzenetek küldésére és fogadására is.

Spam-szűrés

Elege van a kéretlen és bosszantó reklámlevelekből? SPAM szűrés szolgáltatásunk ezek ellen a bosszantó jelenségek ellen nyújt védelmet. A szolgáltatás aktiválása után a kéretlen reklámlevelek száma drasztikusan csökkenni fog. Hála a tanulásra képes szűrőmotornak, néhány hét elteltével a kéretlen reklámlevelek száma szinte a nullával lesz egyenlő.

VOIP megoldások

VOIP szolgáltatásunk lehetőséget biztosít arra, hogy kommunikációs költségeit jelentősen csökkentse, főként külföldi hívásirányokban. Tegyen egy próbát, és költse jobb, hasznosabb dolgokra azt, amit a telefonszámlán megspórolt.

Webtárhely

Webtárhely szolgálatatásunk segítségével cége weblapját elhelyezheti szerverünkön, mely nagy sebességű kapcsolattal rendelkezik belföldi és külföldi irányba és 24/7 rendelkezésre állás mellett garantálja, hogy cégét megtalálják az interneten.