Eszközfinanszírozás

Egy okos megoldás, amely kíméli tőkéjét. Ne vegye, bérelje!

Jusson hozzá a kívánt technikai eszközökhöz bérlet segítségével!

Ahhoz, hogy versenytársaival lépést tudjon tartani, vagy hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhasson, beruházások szükségesek. Az információs technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kívánt eredményt, ám az valós tévképzet, hogy mindehhez saját tőkéjét igénybe kellene vennie, vagy likviditását meg kellene terhelnie.

A legmegfelelőbb megoldás, ha bérel vásárlás helyett.

Pénzügyi szolgáltatói kapcsolatainkban megtalálhatja az ehhez megfelelő partnert, hiszen a cég a rendkívül előnyös kondíciók és alacsony árak mellett az Ön egyedi igényeit is minden esetben szem előtt tartja.

Bérlet és megtakarítás

A BÉRLET optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint financiálisan független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így játéktere a hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. Ez az ajánlat lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb mennyiségű és jobb minőségű beruházásokat tehessen, így Ön versenytársaival szemben jelentős lépéselőnybe kerülhet. Mindez még kiadástervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen az alacsony díjak megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson. Az általunk ajánlott konstrukció szerint a bérbeadó megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatba ad Önnek.

A bérbe adott berendezés a bérbeadó könyveiben kerül kimutatásra.

A bérbeadó a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű dijat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel.

A bérleti díj számlák nettó értéke  az időarányos elhatárolás elvének figyelembe vételével költségként elszámolható.

Egyre megy, hogy Ön milyen termék mellett dönt, afelől megbizonyosodhat, hogy a bérlet egyszerűen hatékonyabb.

Ez az Ön számára áttekinthető információkat, gyors és bonyodalommentes ügyintézést, valamint átfogó szolgáltatást takar.

Számoljon velünk, megéri!