IT biztonság

Az adatok elérhetősége és az informatikai rendszer folyamatos működése kritikus egy cég életének szempontjából.

Ez a felismerés általában egy jelentősebb információvesztést követően vezet oda, hogy az információs rendszerek biztonságát kiemelten kezeljék. Sok esetben először saját erőforrás bevonásával kívánják kezelni a problémát. Általában az információbiztonság sikeres kezeléséhez szükséges speciális tudás hiánya azonban meghiúsítja ezt a tevékenységet. A követező lépésben külső cég bevonásával tesznek kísérletet a kívánt biztonsági szint elérésére. Ebben az esetben a kiválasztás, és a felügyelet okozza a legtöbb problémát. Az egymást követő “szakértő” cégek, és a jelentős pénzügyi kiadások, emberi erőforrás-szükségletek végül eredményre vezetnek.

Cégünk információs rendszerek tervezésére, szállítására, üzemeltetésére, információbiztonságra szakosodott vállalkozás, amely kizárólagosan foglalkozik a témakörrel. Számos nemzetközi egyesület, és szervezet magyarországi referenseként olyan referenciákkal rendelkezünk, amelyek alátámasztják szakértelmünket. Nemzetközi szabványok alapján bevizsgáljuk cégét, felkészítjük a kívánt biztonsági szint elérésére, és közreműködünk az akkreditáció során. A követési időszakban folyamatos támogatást nyújtunk ügyfeleinknek, amely szükség esetén személyes megjelenést, konkrét problémamegoldást jelent. Azonnal közöljük a frissen megjelent fenyegetéseket, és szállítjuk a kiküszöböléshez szükséges teljes megoldást. Projektjeink során olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, ahol minden felmerülő problémát önállóan elemzünk, és megoldunk, így nem szükséges további vállalkozók bevonása, saját szakértők biztosítása.

Az Ön cége információs rendszerét számos tényező fenyegeti

  • Vírusok
  • Betörés
  • Adatvesztés hardware hibából
  • Adatvesztés szoftver hibából
  • Belső munkatárs visszaélése az információkkal

Ezek a tényezők csak töredékei azoknak a fenyegető tényezőknek, amelyek bármikor részlegesen, vagy teljesen megsemmisíthetik az információkat, vagy egyéb, jelentős kárt okoznak. Amennyiben Ön meg van győződve arról hogy az információbiztonság megfelelő szintjén áll, egy nemzetközi szabványú audit értékesebbé teszi cégét, és bizonyosságot nyújt.

Amennyiben előfordultak hasonló problémák célszerű megtenni az intézkedéseket ezek kiküszöbölésére.

Keressen meg bennünket, rendelkezésére állunk konzultációk megszervezésében, ahol igény szerint szakmai részletkérdéseket is megvitatunk, hogy bizonyosságot szerezzenek megoldásaink robosztusságáról.